Tervehdys DX-vÃki,

Otsikossa mainitut DX-konkareiden perusteokset 1970-luvun alkupuolelta ovat nyt kaikkien luettavissa SDXL:n kotisivuilla:

http://www.sdxl.fi/suomen-dx-liitto-ry/julkaisut/lyhytaaltojen-maailma/

http://www.sdxl.fi/suomen-dx-liitto-ry/julkaisut/dx-kuuntelun-opas/

Nuo teokset tuovat esiin paitsi osuvan kuvauksen julkaisuajankohdastaan, myÃs sen edellÃkÃvijÃtason, millà suomalainen DX-kuuntelu jo tuolloin oli. Varsinkin DX-kuuntelun oppaassa monet kappaleet ovat yhà lÃhes ajantasaisia sellaisenaan. Noihin aikoihin vallinnutta DX-kuuntelun nousukautta miettiessà ei voi kuin ihastella sità intoa ja tiedon mÃÃrÃÃ, joka jÃsenistÃn keskuudesta jo silloin lÃytyi.

LisÃksi Jyrki K. Talvitie (JKT) on tehnyt syvÃluotaavan henkilÃkuvauksen Richard E. Woodista (REW), jonka alkuperÃisteoksen pohjalta hÃn âLyhytaaltojen maailmanâ yhdessà REW:n kanssa maamme silloisiin DX-olosuhteisiin muokkasi ja kustannusosakeyhtiÃnsà kautta julkaisi. Lue JKT:n blogi tÃÃltÃ: http://www.sdxl.fi/lyhytaaltojen-maailma-ja-muistoja-richard-e-woodista/.

MyÃskin jÃsenlehtien digitointi jo on edennyt niin, ettà koko 1960-luku on nyt SDXL:n jÃsenten saatavilla ja lisÃà on tulossa. Digitoijina PS, SSS, IKA ja PRI (ja vielà on pari tekstintunnistusohjelman lisenssià vapaana!). Ei tarvitse arastella ww.sdxl.fi âsaitille rekisterÃitymistÃ, se ei minuuttia kauempaa vie ja vahvistus tulee nopeasti. Samalla saadaan tÃydennyksià SDXL:n jÃsenrekisterin sÃhkÃpostiosoitelistalle (nyt n. 235 osoitetta), mikà mahdollistaa tarvittaessa nopean ja kattavan tiedottamisen.

t. PRI